Interiér pracovny rodinného domu Zdiměřice

Hlavním úkolem při návrhu pracovny v nově realizovaném rodinném domě poblíž Prahy byl požadavek na funkčnost a maximum úložných prostor. Návrh zohledňuje propojení maxima úložného prostoru, prostoru s pracovním stolem, rozkládací pohovkou pro příležitostné přespání a volného prostoru. Monolit skříní, které splňuje požadavek na uskladnění mnoha šanonů a kancelářských potřeb, je rozbitý nikami v dekoru dřeva. Niky skříň ozvláštňují a dodávají jí na hravosti. Niky budou využívány pro uskladnění knih a tiskárny. Dřevěné niky příjemně podporují barevnost dřevěné podlahy a kontrastují s jinak šedou monochromatickou barevností ostatního zařízení pracovny. Stůl je navržen v tmavším odstínu šedé. Pracovna je opticky i fyzicky provázána se zahradou rodinného domu.

datum

2015

typ

realizace interiéru

stav

realizace

pohled na pracovnu ode dveří varianta 1 | 1+1 atelier

pohled na pracovnu ode dveří varianta 1

pohled na pracovnu od okna varianta 1 | 1+1 atelier

pohled na pracovnu od okna varianta 1

pohled do pracovny ode dveří varianta 2 | 1+1 atelier

pohled do pracovny ode dveří varianta 2

pohled do pracovny od okna varianta 2 | 1+1 atelier

pohled do pracovny od okna varianta 2